How to add Khmer Unicode keyboard on Windows 10 (ដង្ខៅ)

TIP: Right-click and select "Save link as.." to download video

Initializing link download... Initializing link download.....

Please kindly subscribe me if you thought that this was helpful?
Thank you!!!

How to ACTIVATE WINDOWS 10 (All in one 100%)
1). KMSpico Activator (Download link)
https://drive.google.com/file/d/0Bx8LxAxZH_iOV2xubTNBbFhwak0/view?pli=1

2). [COMMAND prompt]
***How to activate Windows 10 Build 10240 Enterprise***
--------------------------------------------
First Step:(Must know your windows 10 verion)
1). Open command prompt and run as Administrator
2). Type one of the command of your windows 10 verion.
+ For Windows 10 build 10240 Home:     slmgr /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
+ For Windows 10 build 10240 Professional:     slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
+ For Windows 10 build 10240 Enterprise:     slmgr /ipk NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
3). Press Enter and wait for a while the messege box popup that the key is installed.
4). Then type the following command and press Enter: slmgr /skms kms.xspace.in
5). Please, wait for a messege box again.
6). Finally, type the following command and press Enter: slmgr /ato
(After pressing the key Enter, Your windows 10 build 10240 will be activated.)
==================
*More Video tutorials:

Windows 10
Windows 10 Home
Windows 10 Pro
Windows 10 Enterprise
Windows 10 Education
Windows 10 Mobile
Windows 10 Mobile Enterprise
How to install windows 10
How to activate Windows 10
How to activate Windows 10 build 10240 Home
How to install Windows 10 build 10240 Professional
How to activate Windows 10 build 10240 Professional
How to install Windows 10 build 10240 Enterprise
How to activate Windows 10 build 10240 Enterprise
How To Activate Windows 10 Pro Build 10240 RTM,
How to activate Windows 10 Enterprise using KMSpico 10 activator,
How to activate Windows 10 Pro/Home/Enterprise using KMSpico 10 activator,
How to activate Windows 10 Pro/Home/Enterprise using KMSpico 10 activator,
==================
*Windows installation

1). *First step of Widows Installaton:
A). How to create a bootable USB flash drive to install Windows 8, Windows 7, Windows XP
B). How to install Windows 8 from USB Flash
C). How to activate Windows 8
D). How to install Start Manu for Windows 8 (Stardock Start8 Full Verion)
E). How to disable Windows Update

2).*Microsoft Office works installaton:
A). How to install Microsoft Office (Ex: Office 2007, 2010, 1013)
B). How to activate Office 2010 or 2013
C). How to install Khmer Unicode
D). How to asign Languae Keyboard on Windows 8
E). How to install Fonts Unicode and Limon
F). How to install Normal-dot to support Limon Fonts properly for Office 2007,2010,2013

3).*Dictionary Installation:
A). How to install Khmer English-Dictionary
B). How to install dictionary (Chuon Nat-Khmer Dictionary)
C). How to install Dictionary-of-law
D). How to install Cobuild Dictionary 2006

4).*Internet and Social Network Installation:
A). How to install Firefox brower
B). How to install Google Chrome brower
C). How to install Facebook Messenger for Windows 8 on PC
D). How to install Skype
E). How to Line for PC
F). How to install Viber for PC

5).*How to download Video, Mp3, more files from Internet:
A). How to install Internet Download Manager
B). How to install IDM CC (Add-ons)
C). How to disable IDM Update message

6).*Sucurity and Anti-virus
A). How to install Avast (Avast Internet Security 2014 v. 9.0.2021)
B). Folder Security Personal 4.1.31
C). USB Disk Security v6.4.0.1 - Full Version

7).*Multimedia installation:
A). How to install QQPlayer_Setup_English
B). K-Lite_Codec_Pack_570_Full

8)*Adobe installation:
A). How to install Adobe Photoshop CS5
B). How to install Adobe Acrobat Reader
C). How to install Adobe Reader

9).*Windows Utilities installation:
A). How to install Winutilities
B). How to install Your Uninstaller Pro 2008
C). How to delete System Volume Information foder and other files and folders caused by Virus (unlocker)
D). How to Recover your files and folders from USB and Memory Card.
E). How to How to change forgotten PW on Windows Log In

How to create bootable USB
How to set up windows from USB
How to set up windows 8 from USB
How to install windows 8 from USB
How to install windows
How to install windows xp
How to install windows 7
How to install windows 8
How to install windows 8.1
How to install windows 10
How to install Microsoft Office
How to install Microsoft Office 2007
How to install Microsoft Office 2010
How to install Microsoft Office 2013